...GIVEAWAY GIFT from CAMERON...

j0m3...
h0neyz nak j0in giveaway fr0m LISA...
let's check it 0ut!


::: di anjurkan 0leh LISA :::

nak j0in??..

........................ KLIK SINI ...............................

due date: 24th DECEMBER 2010

Tempat yg h0neyz nak suggestkan kat Lisa ialah :-

:::::::::::::::::: BUKIT TINGGI, PAHANG ::::::::::::::::::

h0neyz ske sgt gi tempat nie...
best gler!
alaa2 kat 0versea gitu....
bangunan2 kat cni semua mcm kat France...
s0,kalau Lisa dan family teringin nak gi 0versea,tapi xck0p budget lg bleh ar gi kat sni dlu...
hehehe....
xcaya??..
nak tgk gambar2 kat tempat nie??..
j0m...
Let's check it 0ut!


::: Entrance 0f The C0lmar Tr0picale,Berjaya Hills,Bukit Tinggi,Pahang :::

tapi nak masuk cni kena bayar RM12 se0rang...
dekat cni ada macam2 bangunan...
ala2 bangunan kat Perancis...


:::::::::::::::::::: Di siang hari ::::::::::::::::::::

kalau malam,kat cni lagi meriah...
bangunan2nya bercahaya....


:::::::::::::::::::: Di Malam Hari ::::::::::::::::::::

Selain The C0lmar Tr0picale,lisa bleh gak gi Japanese Village...

kat cni p0wn macam2 ada...


::: di Japanese Village, Bukit Tinggi :::


::: Japanese Tea H0use yg Pertama di dunia dalam Hutan Tr0pika :::


::: di Japanese Tea h0use :::



urmm...
nie jerk yg mampu h0neyz tunjukkan kat Lisa...
kalau nak tgk bnyk lg gambar lagi,klik unexpected h0lidays...
h0pefully,Lisa 'n' family interested nak gi vacati0n kat cni...
;)

h0neyz tag:


SaRaNghYe ;-)

8 0712 suka k0men bl0g h0neyz:

♥♥LiSsA♥♥! said...

salam. hai. thnks 4 joining. menarik. insyallah lisa akan pikir2kan:)
btw, gud luck yew:)

misz h0neyz said...

wlsm...
hYe!
uR weLc0me...
;)

haszuraidah ishak said...

wahh..menarik nih..akan dijoin nanti..good luck dear..

Jom skodeng :Mengenai CPC, CPM, BE & ME Nuffnang

misz h0neyz said...

0k...
;)

♥♥LiSsA♥♥ said...

salam. anda menang G.G.C
sila antar details

http://lisaafha.blogspot.com/2010/12/pemenang-ggc-yg-sebenar2nya-ialah.html

misz h0neyz said...

wlsm...
yeay!
alhmdulillah menang...
hehehe...
thanks lisa...
;)

aMyErInAiMiE said...

honeyz buat erin rindukan colmar tropicale! :')

kt sane erin dok 3bulan tau..menari kt atas tu taun lpas.dr bulan puasa smpi la 31 dec 2009. oh rindunye~ if nk tgk entry2 kecil kt colmar..silakan~

http://eringilegambar.blogspot.com/search?q=colmar

misz h0neyz said...

waaa...
yeker...
bestkan ada bakat menari...
bleh gi merata tempat...
hehehe...
0k...
nnt h0neyz terjah entry erin eyh...
thanks erin...
;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT@SEGALA YG TERCATAT DI ATAS ADALAH HAK MILIK MISZ HONEYZ