...Unexpected h0lidaYs...

mesti k0rang tertanya-tanya kenapa unexpected h0liday kan??..
hehe...
xcually my family xrancang p0wn nak gi h0liday kat Bukit Tinggi, Pahang...
ngah 0ndaway mY br0 drive kat highway,tetiber mY m0m 'n' mY sis gtaw nak gi Bukit Tinggi...
dy0rng teringin sangat nak gi sana...
dgr kata bangunan2 kat sana cantik2...
ala2 Er0pah gitu...
j0m laYan gambar2 h0neyz kat sana...




::: weLc0me t0 the w0RLd 1st JaPaNeSe Tea H0use iN the tR0piCaL f0reSt :::





>>> gambar kat atas tue masa kte0wg gi Japanese Village, Bukit Tinggi...

perhhhh!!!
mmg cantik sgt bangunan kat sana...
rasa mcm d0k kat Er0pah plak...
haha...
klau h0neyz xmenti0n,mesti k0rang ingat h0neyz ngah h0liday kat 0verseas kan??..
pdahal kat m'sia p0wn ada gak taw...
xpyh gi ja0h2...
;)
xcaya??..
j0m laYan pic nie plak...
















>>> Colmare Tr0picale [A French-themed Res0rt, BerjaYa hiLLs...]

haaa...camne?? cantik x bangunan2 kat cni??.. mesti interested nak gi kan??..
best taw...
rugi saper yg xpenah gi sana...
;)


SaRaNghYe ;-)

3 0712 suka k0men bl0g h0neyz:

Enna Banana said...

wanna invite u to join up this contest
CONTEST I LOVE ICT!!!
come come :)

d_LA said...

dla baru jer pegi ari ahad lepas..sm gak, x plan pun..hehe..

HANYA RM12 UNTUK KE FRANCE DAN JAPAN

misz h0neyz said...

haha...
2 ar...
h0neyz ada tgk kat bl0g dla...
best kan gi sana...
stay 0r gi skejap je??..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT@SEGALA YG TERCATAT DI ATAS ADALAH HAK MILIK MISZ HONEYZ