... Update c0ntest lagi ...

Assalamualaikum...
hYe bl0ggers!!
Lama h0neyz x update "misz h0neyz 1st c0ntest" kan??..
alhamdulillah...
c0ntest nie mendapat sambutan walaupun baru 1st time h0neyz blajar wat c0ntest...
dh hampir mencecah 80 orang p0wn...
bersyukur sangat2!!
klau h0neyz wat GA 0r c0ntest lagi,
h0pefully, dapat sambutan yg macam nie gak...
tapi kalau ramai,lagi best kan...
hehehe...


0kaylah...
h0neyz juz nak inf0rm kat k0rang...
due date c0ntest nie seperti biasa yea...
tiada pertukaran...

31st January 2011....
12:00 a.m

ada lagi 5 hari untuk k0rang j0in c0ntest nie...
s0, sesaper yg bel0m j0in c0ntest nie still b0leh j0in lagi...
penyertaan anda amatlah h0neyz alu2kan...
;-)



p/s: seperti biasa, all c0ntestants b0leh check nama di side bar bl0g nie...
kalau ada nama yg tertinggal,cepat2 inf0rm kat h0neyz yea...
bydway,thanks 4 j0ining my c0ntest!!
LUV Y0u ALL!!
;-)


SaRaNghYe ;-)

1 0712 suka k0men bl0g h0neyz:

Hidayati said...

Nama akak ader kat no 53 tu. Semoga berjaya kepada sume. Next time buat GA.., akak mesti sokong. Kita sume kan kawan.

Ok lah good luck everybody!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT@SEGALA YG TERCATAT DI ATAS ADALAH HAK MILIK MISZ HONEYZ